up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב
English

בחינת שיפור הסטטוס החיסוני של פרות בוגרות ויונקים באמצעות מתן חומצות שומן מסוג אומגה- 3

שם המאמר באנגלית: The effects of omega-3 fatty acids supplementation on the immune status of transition cows and young calves

מספר העבודה: 362-0552-20

שנת התחלת המחקר : 2019

שמות חוקרים: מוסד המחקר:

פרופ' עוזי מועלם – המחלקה לחקר בקר וצאן, המכון לחקר בע"ח, מינהל המחקר החקלאי.

ד"ר מאיה זכות  – המחלקה לחקר בקר וצאן, המכון לחקר בע"ח, מינהל המחקר החקלאי.

 

תחום: הזנה

לכניסה למחקר לחץ כאן