up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב
English

מחלבת הנוקד

דני ברזילי למד את אמנות הגיבון בצרפת, והמסעות השנתיים התכופים שהוא עושה בעקבות גבינות בארצות אירופה הביאו אותו גם למקומות אקזוטיים כמו המחלבה של הותיקן, בה טורחים נזירים על גבינות המיוצרות מזה אלפי שנים.

בחנות הקטנה הצמודה למחלבה נמכר מבחר גדול של גבינות עיזים אורגניות, שהטובות בהן הן גבינות בשלות מצוינות כמו שברה נימוחה עם ניחוח עז ממשפחת הסיינט מור, שתענוג לאכול על לחם עם תועפות חמאה צרפתית צהבהבה. עוד במקרר הגבינות – ולנסי, מונטה ביזון, תום ביין, פקורינו, גבינות כחולות וקשקבל טובה שהיא הגבינה היחידה המיוצרת מחלב כבשי בלאדי.

במרפסת המשקיפה אל ההרים של הגליל המערבי, הנוף ירוק גם בימי הקיץ הלוהטים ושולחנות עץ לישיבה למי שיבחר ליהנות מארוחת גבינות ויין במקום.

אפשר לאכול במקום בראנץ' שמתבסס על התוצרת המקומית: גבינות בוטיק, פשטידות עם גבינות צאן, עוגות, סלטים, אנטיפסטי ועוד. את הקפה שלכם תוכלו לשתות עם חלב כבשים. הארוחות מוגשות לקבוצות של שמונה איש ומעלה, ובתיאום מראש.

עוד במקום – סדנאות, סיורים וימי גיבוש.

 
 יצירת קשר: גילון, ד.נ.משגב ת.ד- 113

טל' 04-9566062