up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב

בחינת כדאיות כלכלית של שינוי הרכב המנה להעלאת אחוז השומן בחלב

שם המאמר באנגלית: Examination of the economic benfit of dietary manipulation to increase milk fat content

מספר העבודה: 870-1646-20

שנת התחלת המחקר : 2020

שנת סיום המחקר : 2021

שמות חוקרים: מוסד המחקר:

  • יואב שעני – תחום בקר, שה”ם
  • גבי עדין – אגף בע”ח, שה”ם
  • עודד ארקין – רפת קדם

שמות החוקרים באנגלית:

  • Yoav Shaani
  • Gaby Adin
  • Oded Arkin

מילות מפתח בעברית: הזנה, שומן החלב, מזון גס.

מילות מפתח באנגלית: dairy cows nutrition, milk fat, forage

תקציב כולל: 40,000 ש”ח

תחום: הזנה

לכניסה למחקר לחץ כאן

גודל פונט